top of page

Brandmeldinstallatie (BMI)

Het beschikken over een brandmeldinstallatie kan van levensbelang zijn. Een goede brandmeldinstallatie geeft een gevoel van veiligheid en zorgt voor bescherming. Het doel van deze installaties is om mensen, goederen en gebouwen te beveiligen tegen de gevolgen van brand.


Een brandmeldinstallatie (BMI) meldt zo snel mogelijk waar er in een gebouw brand ontstaat. Een brandmeldinstallatie detecteert brand door middel van automatische melders, biedt de mogelijkheid om zelf alarm te slaan via handbrandmelders, geeft een

Hertek-Penta-bediening-FireX-e1508970700

akoestisch alarm af in het gebouw zelf, geeft eventueel een melding naar een alarmcentrale en stuurt andere (brandbeveiliging)installaties aan, zoals ontruimingsalarmsystemen, liften, luchtbehandeling, branddeuren of blusinstallaties. Hoe sneller een brand bekend is, hoe meer tijd er is om iedereen in veiligheid te brengen en de brandschade te beperken. Dit vergroot de bedrijfscontinuïteit. Het is daarom van belang dat de brandmeldinstallatie betrouwbaar is. Wij werken enkel met de beste kwaliteit producten!

Kwalliteitsgarantie_V3.png

>     BHV Diploma Halen

>     Brandmeldinstallatie
>     RI&E

>     Veiligheidsdeskundigen

>     Heftruckopleiding

bottom of page